Länsstyrelsen i Uppsala län, Avdelningen för verksamhetsstöd

Serviceenheten

Vi arbetar med att ge service och stöd till medarbetare och besökare. Vårt arbete sker alltid på plats på vårt kontor i centrala Uppsala. Vi söker en vikarie över sommaren då en av våra kollegor ska vara föräldraledig. 

Gillar du att ge stöd och service så ska du söka dig till oss!

Arbetsuppgifter

Tjänsten innebär i första hand arbete i reception med mottagning av besökare, handlingar och de övriga administrativa arbetsuppgifter som ingår i receptionsarbetet. Vissa övriga administrativa arbetsuppgifter kan bli aktuella. Arbetet sker i nära samråd med övriga servicehandläggare och närmaste chef.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har minst tre års arbetslivserfarenhet av administrativt arbete där kundkontakter varit en del av arbetet. Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet av arbete inom offentlig sektor. Du ska ha god samarbetsförmåga, ett serviceinriktad bemötande såväl internt som externt. Du har en god kommunikativ förmåga. Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna. 

Villkor

Anställningen är en särskild visstidsanställning med tillträde den 10 juni eller enligt ök tillsvidare dock längst till och med den 23 augusti. 

Övrigt

Som anställd i staten förväntas du dela den statliga värdegrunden och bidra till att utveckla en god förvaltningskultur, präglad av demokrati, mänskliga rättigheter och rättssäkerhet, effektivitet och tillgänglighet.

Länsstyrelsen arbetar aktivt för att vara en myndighet fri från diskriminering och tar tillvara de kvalitéer som mångfald tillför verksamheten.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Uppsala
Län Uppsala län
Land Sverige
Referensnummer 112-2612-24
Kontakt
  • Britt-Louise Björklund, enhetschef, 010-2233485
Facklig företrädare
  • Emelie Lundblad, ST, 010-2233366
  • Jens Levenfors, Saco-S, 010-2233356
Publicerat 2024-03-28
Sista ansökningsdag 2024-04-17

Tillbaka till lediga jobb