LÄNSSTYRELSEN I DALARNAS LÄN

Välkommen att arbeta hos oss vid Länsstyrelsen i Dalarnas län! Vi samverkar med länets olika aktörer och arbetar mot visionen ”Tillsammans för Dalarnas framtid”. Vi är en viktig länk mellan länet och regeringen, riksdagen och centrala myndigheter. Vi arbetar med frågor som rör miljö, natur, klimat, samhällsbyggnad, social hållbarhet, beredskap och mycket mer. Vår verksamhet gör nytta för hela samhället. Vi vill nu ha din hjälp att göra Länsstyrelsen ännu bättre.
Hos oss finns goda möjligheter att förena privatliv med arbetsliv genom flexibla arbetssätt och flertalet uppskattade förmåner såsom; distansarbete upp till 49,9%, lång semester, 28, 31 eller 35 dagar beroende på ålder och löneväxling. Läs mer om vår verksamhet och våra förmåner på Jobba hos oss, Länsstyrelsen Dalarna (lansstyrelsen.se).

Beskrivning

Länsstyrelsen behöver utöka bemanningen ytterligare avseende extraanställd serveringspersonal i Residenset på grund av det ökade antal arrangemang som planeras där framöver. Enheten för Intern service tillhandahåller stöd och service till länsledningen och Länsstyrelsens fyra avdelningar och hanterar frågor som reception, vaktmästeri, centraldiarium, arkiv, lokalvård och länsledningsstöd. Vi söker nu ett antal serveringspersonal som kan stärka upp vårat team vid behov, exempelvis vid officiella tillställningar på residenset.

Arbetsuppgifter

Länsstyrelsen söker nu serveringspersonal som kan vara behjälplig vid offentliga tillställningar och officiella besök på residenset i Falun. Du kommer tillsammans med dina kollegor att ansvara för servering och service på arrangemang. Det handlar om planering, förberedelser och genomförande. Du kan vara med och ta emot gästerna. Det handlar om såväl stora som små sällskap och vi har både fat- och tallriksservering. Vi tillagar viss mat själva i vårt kök, då kan du vara behjälplig med enklare köksuppgifter. Om vi beställer mat är du med och tar emot och stämmer av vid leveransen.

Kvalifikationer

Krav för tjänsten:

  • Du har erfarenhet av servering vid officiella tillställningar och officiell besök
  • Vi ser att du genom din erfarenhet, eller utbildning har god kunskap om livsmedelshygien, mat och dryck.
  • Du ska ha god förståelse för matallergier och specialkost.
  • Vana från restaurangköksmiljö. 
  • God kunskap i svenska i både tal och skrift. Svenskt medborgarskap.

Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av servering vid officiella tillställningar och officiella besök på Länsstyrelsen eller annan statlig myndighet.

Som person ser vi att du är professionell i din yrkesroll och har en hög integritet. Du behöver vara flexibel och stresstålig, vi arbetar i ett team och hjälper varandra för att helheten ska bli lyckad. Därför är även en god samarbetsförmåga ett måste, och att du är lyhörd och ser vad som behöver göras. 

Villkor

Tjänsten är säkerhetsklassad och säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning.

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Timlön
Antal lediga befattningar 5
Sysselsättningsgrad Timmar
Ort Falun
Län Dalarnas län
Land Sverige
Referensnummer 112-6703-2024
Kontakt
  • Lars-Håkan Jönsson, 010-2250443
Facklig företrädare
  • ST Statstjänstemannaförbundet, st-styrelsen.dalarna@lansstyrelsen.se
  • Saco-S, saco.dalarna@lansstyrelsen.se
Publicerat 2024-05-14
Sista ansökningsdag 2024-05-29

Tillbaka till lediga jobb