På Samhällsavdelningen arbetar vi för länets hållbara utveckling, ur såväl ett socialt som ett miljömässigt och ekonomiskt perspektiv. Det gör vi inom områdena samhällsplanering, bostadsförsörjning, kulturmiljövård, social hållbarhet samt klimat och energi. Vi arbetar också för ett tryggt samhälle, med god beredskap och motståndskraft vid olycka, kris och krig.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en arkeolog med erfarenhet av registrering i Riksantikvarieämbetets Kulturmiljöregister (Fornreg). Arbetet består av registrering och digitalisering av tidigare insamlat underlag om nypåträffade fornlämningar.

Kvalifikationer

Du har en akademisk examen med arkeologi som huvudämne. Du har mångårig erfarenhet av arbete med arkeologiärenden på Länsstyrelse, fornminnesinventering samt av registrering i Riksantikvarieämbetets Kulturmiljöregister.

Du har god kännedom om Örebro läns fornlämningar och fornlämningsmiljöer. Du ska ha genomgått Riksantikvarieämbetets basutbildning för Fornreg.

Som person är du strukturerad och självgående. Du uttrycker dig väl i skrift. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du arbetar enligt vår vision och den statliga värdegrunden.

Körkort för bil krävs.

Anställning

Anställningen är en särskild visstidsanställning från och med 15 juni, dock längst till och med 31 december 2024. Du kommer att tas i anspråk för enstaka kortvariga anställningsperioder vid behov. Arbetet är förlagt till dagtid. Timlön utgår.

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 30 maj 2024.

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde 2024-06-15
Löneform timlön
Sysselsättningsgrad Timersättning
Ort Örebro
Län Örebro län
Land Sverige
Referensnummer 112-3970-2024
Kontakt
  • Jonas Jansson, enhetschef
Facklig företrädare
  • Andreas Jansson, ST, 010-2248419
  • Daniel Axelström, Saco-S, 010-2248477
Publicerat 2024-05-23
Sista ansökningsdag 2024-05-30

Tillbaka till lediga jobb