LÄNSSTYRELSEN I STOCKHOLMS LÄN

Vad roligt att du är intresserad av Länsstyrelsen i Stockholm!

Länsstyrelsen i Stockholms län är, som arbetsgivare och verksamhet, mån om att skapa möjligheter för praktikanter, studenter och ungdomar. Många är också intresserade av att praktisera och göra examensarbete hos oss, vilket vi är glada för.

Hur gör du en intresseanmälan?
Det finns inget sista ansökningsdatum för att söka praktik/examensarbete, utan vi tar emot och hanterar intresseanmälningar löpande.

Bifoga ditt CV samt svara utförligt på urvalsfrågorna angående inriktning och omfattning på praktiken/examensarbetet och när den/det är tänkt att äga rum.

För närvarande har vi mycket små möjligheter att ta emot praktikanter och examensarbetare därför hör vi av oss endast om vi ser en möjlighet att kunna erbjuda kvalificerade praktik- eller examensarbetsuppgifter till dig.

Söker du praktik med koppling till programmen för nyanlända samt personer med funktionsnedsättning så vänligen kontakta din handläggare på Arbetsförmedlingen för vidare hantering.

Välkommen med din intresseanmälan!

Om Länsstyrelsen
Länsstyrelsen Stockholm är en samlande kraft för en växande och hållbar huvudstadsregion. Genom att ta ansvar för helheten, hittar vi vägar framåt i komplexa samhällsfrågor.

Helhetsbilden är en viktig utgångspunkt för oss när vi samverkar med kommuner, myndigheter, näringsliv och andra viktiga samhällsaktörer. På regeringens uppdrag bidrar vi också till att nationella mål får genomslag i vårt län. Hos oss finns experter inom många olika sakområden och vår samlade kompetens har en häpnadsväckande bredd. Här lär du dig något nytt varje dag!

Genom en trygg arbetsmiljö, ständigt lärande och förståelse för olika perspektiv rustar vi oss inför morgondagen. Vår styrka är vår förmåga att ställa om när förutsättningarna förändras – alltid med ansvar för helheten och länets bästa. Läs mer på www.lansstyrelsen.se/stockholm.Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer
Publicerat 2024-02-07
Sista ansökningsdag 2025-02-28
Logga in och sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb